Notice: Only variables should be passed by reference in /home/sintursula.nl/public_html/application/models/Structure.php on line 322

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/sintursula.nl/public_html/application/site/views/layouts/includes/head.phtml on line 4
Sensoor... Een anoniem luisterend oor - St. Ursula, Het centrum voor zorg, welzijn en cultuur
St. Ursula, het centrum voor zorg, welzijn en cultuur
facebook twitter Tel. 0411 - 655 855

Sensoor... Een anoniem luisterend oor

Soms is het fijn om met iemand te praten. Om uw verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit wel eens nodig.

Maar misschien is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit uw omgeving. Of u zoekt een klankbord bij iemand die u niet persoonlijk kent. Dan kunt u bij Sensoor terecht voor een goed gesprek via telefoon, chat of e-mail.

Bel, chat of mail

Als u belt, chat of mailt krijgt u contact met iemand die echt naar u luistert, met u meedenkt en u eventueel kan doorverwijzen naar andere instanties. Uw verhaal staat centraal. De vrijwilligers worden goed opgeleid voor dit werk. Ze vinden het fijn om in een persoonlijk gesprek iets voor u te betekenen. De telefonische luisterlijn is 24/7 bereikbaar. Chatten kan op alle dagen van de week s’ ochtends, s’ middags en s’ avonds een aantal uur. Mailen kan via het beveiligd e-mailsysteem.

Bel 0900-0767 (5 ct. p/m). Kijk voor meer informatie op www.sensoor.nl.